google-site-verification=vUpASUbMG3uw2ww6YJu-0CuNXGgylxlzILN9SFB8RUE

„Dounias“ – lėto maisto taverna

„Norint sužinoti, ką valgo kretiečiai, reikia įkišti nosį į vietos gyventojų virtuves ir puodus“, – rašau žurnalo MOTERIS lapkričio numerio straipsnyje „Kretos dietos beieškant“. Rinkdamas jam medžiagą labiausiai savo nosį įkišau į „Dounias“ tavernos virtuvę. Jos savininkas Stelios Trilirakis – aistringas lėtojo maisto (angl. slow food) propoguotojas, o tai reiškia, kad visus produktus, kurių reikia jo tavernoje patiekiamų patiekalų gamybai, jis užsiaugina ir pasigamina pats su nedidele 4 pagalbininkų komanda. Jis turi ir savo daržą, ir savo gyvulių ūkį, ir netgi krosnį, kurioje kepa duoną. „Dounias“ tavernoje patiekiamas pats tikriausias kretietiškas maistas. Linkiu kiekvienam pajusti Stelioso svetingumą!

► Straipsnį „Kretos dietos beieškant“ galite perskaityti čia: http://www.moteris.lt/a/66592776 © Arvido Balvočiaus nuotr. #manoKreta #atostogosKretoje #maistasKretoje #Kretosvalgiai #tavernosKretoje #užeigosKretoje

Informacija telefonais:
LT +37068550778

GR +306983318337

® 2017 MANO KRETA

Sukurta su Wix.com

  • Facebook - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

© MANO KRETA | www.manokreta.lt – interneto svetainė, priklausanti žurnalistui Audriui A. Morkūnui ir bendrovei „Mano Kreta“. Griežtai draudžiama MANO KRETOS paskelbtą tekstinę bei vaizdinę informaciją panaudoti kitose elektroninėse ir tradicinėse žiniasklaidos priemonėse arba platinti medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti MANO KRETĄ kaip šaltinį.